Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING WOLINHUIS

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen.

Erica Tepper, Wolinhuis

 

1.     Wolinhuis

Je leest op dit moment de privacy verklaring van Wolinhuis. Wolinhuis is een klein bedrijfje met een webshop, gericht op de verkoop van wol voor o.a. breien en  weven. Er zijn situaties waarin jouw gegevens door Wolinhuis verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat daarmee gedaan wordt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als je vragen hebt omtrent het gebruik van jouw gegevens door Wolinhuis, neem dan gerust contact op! info@wolinhuis.nl

Zuidwending 70
9644 XL Veendam

Btw. Nr. NL002156926B58
KVK Nr. 58752773
Wolinhuis is een eenmanszaak, welke wordt gedreven door Erica Tepper-Oosting

 

2.     Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door Wolinhuis. Deze worden hieronder toegelicht.

a.       Het versturen van bestellingen.

Wolinhuis stuurt bestellingen naar uw huisadres of een ander verzendadres, welke u opgeeft in het bestelproces. Hierbij worden ook uw e-mailadres en telefoonnummer gevraagd om u informatie te sturen over de verzending en over eventuele vragen over uw bestelling. (dit gaat meestal via e-mail).

b.       Het versturen van nieuwsbrieven

Er zal enkele keren per jaar een nieuwsbrief worden verstuurd. Deze nieuwsbrieven zijn enerzijds commercieel en anderzijds gericht op kennisdeling. Je voornaam en e-mailadres worden verzameld als je het vakje ‘abonneren op de nieuwsbrief van Wolinhuis’ in het bestelproces aanvinkt. Daarnaast kan je mondeling of tekstueel gevraagd worden om je aan te melden.

c.       Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met Wolinhuis via het contactformulier op de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een vraag te beantwoorden, dus je naam en e-mailadres.

 

 

 d.Analytics

De webshop van Wolinhuis verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

3. Ontvangers

De gegevens die Wolinhuis ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

a.       Je bestelling wordt verzonden met DHL of PostNL. Pakketjes binnen Nederland worden verzonden met PostNL. Je naam en adresgegevens, en je e-mailadres worden opgeslagen op de servers van PostNL . Brievenbuspost wordt verzonden met PostNL, hierbij worden de naam en adresgegevens opgeslagen op de servers van PostNL. 

b.       Mailchimp De nieuwsbrieven worden verzonden met Mailchimp. Op het moment dat jij je aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt jouw e-mailadres en naam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen Mailchimp.

c.       Roundcube webmail de e-mail van Wolinhuis wordt gehost bij Roundcube webmail. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van Roundcube webmail.

d.       Jb-webdesign De website en back-ups van de website worden gehost bij Jb-webdesign. Gegevens die jij achterlaat op de website van Wolinhuis zijn op de servers van Jb-webdesign opgeslagen.

 

4.     Opslag periode

Jouw gegevens worden voor langere tijd bewaard door Wolinhuis, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

a.       Adresgegevens en gedane bestellingen

Deze gegevens blijven voor onbepaalde tijd bewaard. Welke gegevens dit zijn kun je zelf inzien en wijzigen door in te loggen in de webshop van Wolinhuis. Wil je dat al je gegevens worden verwijderd, stuur dan een e-mail naar info@wolinhuis.nl met het verzoek om al je gegevens te verwijderen.

b.       Het versturen van nieuwsbrieven

Jouw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van jouw gegevens is voor onbepaalde tijd. Jij kan je namelijk uitschrijven wanneer je maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@wolinhuis.nl

c.       Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met Wolinhuis via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.

d.       Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics